Home / Regio / Activate & Exposure! start in gemeente Brummen

Activate & Exposure! start in gemeente Brummen

REGIO – Steeds meer evenementen worden door vrijwilligers georganiseerd, uit oogpunt van verenigingsbelang, uiting van de sport, soms uit commercieel belang, maar ook alleen maar uit pure passie. Activate & Exposure is een non-profit organisatie die zich in gaat zetten om zoveel mogelijk activiteit en roering te brengen in de gemeente Brummen. Niet door daar zelf van alles te gaan organiseren, maar wel door mensen te ondersteunen bij de organisatie van evenementen.

Te beginnen bij het bestuur, een vijftal mensen die al jaren te maken hebben met evenementen en die ook weten waar ze moeten zijn als het om organiseren gaat. Roor de Gans, Erwin Nijenhuis, Casper Heine, Fred Schotpoort en Johan van Zadelhoff tekenen voor de eerste bestuurssamenstelling van de stichting. Gezamenlijk hebben zij een breed netwerk waardoor een lijntje snel is gelegd.
Bij dit bestuur blijft het echter niet, iedereen die het algemeen belang van evenementen wil ondersteunen, is welkom om deel te nemen, geen lange vergadercultuur, maar gewoon doen en gezien worden, Activate & Exposure!

Per 1 Maart is de website www.stichtingactivate.nl gelanceerd, gezamenlijk met een Facebookpagina en een twitteraccount. Veel weetjes over evenementen staan al op de website en zullen de komende tijd nog vervolmaakt worden. Daarnaast kan er altijd contact worden opgenomen voor een hulpvraag op maat.
Activate & Exposure is geen organisatie met een vrijwilligerspool, maar kan wel helpen om aan de juiste mensen en middelen te komen. Een draaiboek is snel gemaakt, administratieve handelingen kunnen snel worden geregeld en alles wat als organisatieballast wordt ervaren verdwijnt als sneeuw voor de zon. De organisatoren houden tijd genoeg over om te besteden aan het evenement dat ze voor ogen hebben.

www.stichtingactivate.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.