Home / Klarenbeek / Run je kroeg-avond Klarenbeek

Run je kroeg-avond Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 7 maart runnen Marco Koers, Lambert Brink, Marc Jansen, Johan Brink en André Wolters voor één avond het café van De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. Dit in het kader van de Run-je-kroeg-wedstrijd, die de Klarenbeekse kroeg organiseert. Deze avond staat in het teken van singles, nee, niet de vrijgezellen, maar die oude 45-toeren plaatjes met muziek. Neem je eigen singles mee en zorg zelf voor muzikale inbreng deze avond. Lp’s mogen natuurlijk ook. Het café is open vanaf 20.30 uur en de entree is gratis.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.