Home / Lieren / Jubilarissen Hosanna

Jubilarissen Hosanna

LIEREN – Op 1 januari 2013 waren Riek de Bruin – Schotpoort en Truus Ruijsch – Beltman 70 jaar lid van christelijk gemengd koor Hosanna uit Lieren Beekbergen. Een mijlpaal, zeker voor henzelf, en uniek voor het koor. Voor het eerst in het (bijna) 95-jarige bestaan van het koor wordt een dergelijk jubileum gevierd.
Ze zingen nog steeds de sopraanpartij en zijn niet bang voor een hoge E of F. Zelfs een G en A komen er nog uit. Misschien is de aanloop wat langer en de inspanning wat groter, maar de noot, hoe hoog ook, wordt gezongen. Elke week weer. Alleen bij ziekte en vakanties wordt er ‘geschampt’. Want zingen houdt jong!
Tijdens de algemene ledenvergadering van het koor op 3 maart zijn Riek en Truus gehuldigd, te midden van het koor en van andere (12 ½-jarige en een 65-jarige) jubilarissen. De voorzitter, Janny van der Harst, sprak hen in lovende woorden toe en bedankte hen voor deze jarenlange inzet voor het koor. Ze bood Riek en Truus een oorkonde en een prachtig boeket bloemen aan en sprak de wens uit dat ze nog lange tijd kunnen blijven meezingen.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.