Home / Rheden / De Vossestaart bezoekt schaapskooi

De Vossestaart bezoekt schaapskooi

RHEDEN – Op woensdag 26 februari brachten de kinderen van groep een tot en met vier van OBS De Vossestaart in Hall een bezoek aan de schaapskooi in Rheden. Daar konden de kinderen genieten van meer dan 100 spelende lammetjes en hun moeders. Ook mochten de kinderen een lammetje adopteren. Op school werd alvast de naam Vosje gekozen. De kinderen zochten een lammetje uit, dat heerlijk lag te genieten in de zon. Na het overhandigen van het geboortekaartje door herderin Elly, kregen de schapen een afscheidsknuffel.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.