Home / Leuvenheim / Leuvenheim weer schoon

Leuvenheim weer schoon

LEUVENHEIM – Leuvenheim is weer schoon. Kinderen van basisschool De Rietgors waren vrijdagmiddag vrij, maar gingen nog niet naar huis. Het was namelijk schoonmaakdag in Leuvenheim. Eerst even met z’n allen lunchen in de school, verzorgt door Leuvenheims Belang en dan de handen uit de mouwen. In groepjes, gewapend met prikstokken en gekleed in oranje veiligheidshesjes op pad. Ieder groepje kreeg een eigen straat toegewezen. Het weer was prachtig en de kinderen enthousiast. Van alles kwamen ze tegen. Het een sprak meer tot de verbeelding dan het ander. Wat er in de mysterieuze zware doos zit die de kinderen uit een bosje trokken, zal voor altijd een raadsel blijven, want ze durfden het niet te openen. De middag eindigde in het buurthuis. Een kopje thee, koekje en nog even samen spelen. Het was een zinvolle en gezellige middag. Volgend jaar weer!
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.