Home / Dieren / Mooie openingsrit Veluwerijders

Mooie openingsrit Veluwerijders

DIEREN – Zaterdag 1 en zondag 2 maart is het toerfietsseizoen van de Veluwerijders uit Dieren weer van start gegaan. Onder fraaie weersomstandigheden gingen 125 liefhebbers verdeeld over verschillende groepen van start. Ook een flinke damesgroep maakte deel uit van het deelnemersveld. De gezellige toertocht waarvan een deel over de bosrijke Veluwe verliep kende een extra omlijsting vanwege het 45 jarig bestaan van de vereniging. Zo werden zij halverwege de tocht bij camping Bosoord te Lieren onthaald op een kop koffie, thee of chocomel. Na afloop van de rit werden de deelnemers bij herberg de Luchte te Spankeren warm ontvangen en getrakteerd op een overheerlijke pannenkoek. Nieuw dit jaar was ook dat sportieve racefietsers van buiten konden deelnemen. Zij waren zeer te spreken over de mooie openingsrit en de gastvrije ontvangst. Enthousiastelingen, zowel dames als heren of jongens als meisjes die het leuk vinden om met de Veluwerijders mee te fietsen kunnen zich aanmelden of laten informeren via www.veluwerijders.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.