Home / Bronkhorst / Opening kinderopvang Malin

Opening kinderopvang Malin

BRUMMEN – Onlangs opende kinderdagopvang Malin in Brummen haar deuren. In de ochtend stond er een grote groep belangstellenden te luisteren naar een mooie persoonlijke toespraak van wethouder Bart Elbers van de gemeente Brummen.
Linda Stevens en Marlies Aarnoudse (eigenaren en pedagogisch medewerkers van Malin) vertelden daarna over de totstandkoming van deze droom, een nieuwe kinderopvang.
Naast familie en vrienden bedankten zij ook een aantal mensen in het bijzonder, bouwbedrijf Maalderink en Smits, de Wilhelminaschool, Alan Mustafa (website) en Gert Mulder autobedrijf (voor het springkussen).
Na deze toespraak werd door de wethouder een lint doorgeknipt en stapte Linda en Marlies door de dicht geplakte deur letterlijk hun nieuwe kinderopvang binnen. De opening en opendag waren een groot succes. Belangstellenden lieten zich enthousiast uit over de ruimte van Malin. Voor de kinderen waren er ook allerlei activiteiten georganiseerd; schminken, invlechten van de haren, met scheerschuim spelen, een tooi maken en een springkussen.
Iedereen werd verder zo veel mogelijk voorzien van informatie, een rondleiding en een hapje en drankje.

www.kinderopvangmalin.nl

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.