Home / Hummelo / Trombosezorg op Hyndendael

Trombosezorg op Hyndendael

HUMMELO – Zorgcentrum Hyndendael in Hummelo heeft een primeur. Als eerste zorgcentrum in de Achterhoek verzorgen de zorgverleners hier zelf trombosezorg. Markenheem, de overkoepelende organisatie, streeft er naar trombosezorg zo dicht mogelijk bij de cliënt te brengen. Dit lukt in samenwerking met trombosedienst Ascon. Vijf zorgverleners van Hyndendael zijn door Ascon opgeleid. De cliënten van Hyndendael hoeven nu niet langer te wachten op de trombosedienst, want de medewerkers van Markenheem kunnen nu op elk gewenst moment zelf de stollingswaarden meten, zoals verpleegkundige Mirjam Rosegaar op de foto doet bij de heer Eskes. Bovendien zien cliënten nu steeds hetzelfde gezicht, wel zo prettig.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.