Home / Doesburg / Steun voor SC Doesburg F1

Steun voor SC Doesburg F1

DOESBURG – Voorafgaand aan de wedstrijd Sportclub Doesburg F1 – Rijnland F1, zijn de mannetjes van de F1 compleet in het nieuw gestoken. Eigenaar Jeroen Brouwer van de firma Chargepoint uit Apeldoorn overhandigde de spelers de tenues, pakken en tassen. Super trots wilden de spelers daarna dolgraag met de nieuwe sponsor op de foto! Als dank kreeg de sponsor een bos bloemen en een heuse jubileumsjaal van Sportclub Doesburg overhandigd. Ook trakteerden de spelers hem op een super wedstrijd, met een klinkende 3-1 overwinning als resultaat – foto: Joost de Wolf

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.