Home / Hall / Carnaval op de Vossestaart

Carnaval op de Vossestaart

HALL – Ook op de Vossestraat in Hall werd carnaval gevierd. Vrolijk verkleed kwamen de kinderen vrijdag op school. Na de pauze liepen de kinderen in polonaise naar de gymzaal. Daar verzorgden alle groepen een leuk optreden en genoten de kinderen van een carnavalsdisco. De feestelijkheden werden afgesloten met een stoelendans. De winnaar bij de onderbouw was Gijs van der Logt en de winnaar van de bovenbouw was Daan ter Hove.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.