Home / Dieren / Overdekte speeltuin in Theothorne

Overdekte speeltuin in Theothorne

DIEREN – Kinderen tussen zes en twaalf jaar kunnen zich tijdens de voorjaarsvakantie vermaken in een overdekte speeltuin. Sporthal Theothorne in Dieren wordt op donderdag 6 maart omgetoverd tot een ware speel- en sporttuin. Het evenement is georganiseerd door vrijwilligers van handbalvereniging Erica ‘76. Ze worden ondersteund door studenten van de opleiding Sport en Bewegen van ROC A12. De kinderen kunnen voetballen, tafeltennissen, springen op de minitrampoline, touwzwaaien, klauteren, balanceren, badmintonnen, hockeyen en een kussengevecht houden. Verder is er een luchtkussen waarop iedereen naar hartelust kan springen. De overdekte speeltuin is open van 10.00 tot 12.30 uur. De entree bedraagt 2 euro.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.