Home / Doesburg / Opstapdagen elektrische fietsen bij Xycleservice

Opstapdagen elektrische fietsen bij Xycleservice

DOESBURG – Bij Xycleservice in Doesburg worden zaterdag en zondag weer opstapdagen gehouden voor mensen die meer willen weten over de elektrische fiets. Tijdens dit weekend kunnen de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, worden uitgeprobeerd door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrische fietsen.

U kunt bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen, zoals Gazelle, die met een rijk uitgeruste stand, inclusief medewerker, de modellen zal presenteren. Tevens kunt u als eerste de nieuwe Giant Prime E met Yamaha middenmotor bewonderen en uitproberen. Nieuw in het assortiment is Batavus, die met bijna alle modellen waaronder de Bosch middenmotor, aanwezig zal zijn. Maar ook het ‘handmade’ MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo, inclusief accu, mag niet ontbreken en is ruim vertegenwoordigd. Ook staat er een elektrische mountainbike klaar om een proefrit mee te maken. Kortom voldoende keuze in soorten, uitvoeringen en technieken. Tevens is er ook een ruim assortiment aan gebruikte elektrische fietsen om een testritje op te maken.

De opstapdagen zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en de koffie/thee staan klaar! Laat u informeren van fiets tot verzekering inclusief pechhulp onderweg of een fietsdrager voor achter op uw auto, bij Xycleservice weten ze er alles van.

Voor meer informatie, Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.