Home / Klarenbeek / Rommelmarkt voor MFC Klarenbeek

Rommelmarkt voor MFC Klarenbeek

KLARENBEEK –Muziekvereniging Klarenbeek gaat op zaterdag 17 mei een rommelmarkt houden. De opbrengst komt ten goede aan het Multifunctionele Centrum in Klarenbeek. Zoals meer verenigingen gaat ook de muziekvereniging na de gereedkoming daar repeteren. De muziekvereniging gaat de rommelmarkt houden in samenwerking met de SC Klarenbeek.
Om de rommelmarkt te kunnen houden is de vereniging op zoek naar bruikbare spullen. Er worden inzamelingen (brengdagen) gehouden op 17, 24 en 31 maart en ook op 14 april en 12 mei. Op die dagen kan men terecht tussen 18.30 en 20.30 uur bij de Kar 5 in Klarenbeek. De organisatie wijst er op dat geen matrassen, wasmachines, wasdrogers, koelkasten, en beeldschermen gebracht kunnen worden,. Banken en fauteuils dienen in goede staat te zijn. Info op rommelmarkt@muziekverenigingklarenbeek.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.