Home / Doesburg / Gemeente Doesburg koopt schilderij Hanzefeesten

Gemeente Doesburg koopt schilderij Hanzefeesten

DOESBURG – Op de onlangs gehouden Hanze Benefiet avond is een prachtig schilderij geveild en aangekocht door de gemeente Doesburg. Wethouder Mulder weet nog niet precies waar het tweeluik van drie vierkante meter komt te hangen, maar dat er een geschikte plek voor wordt gezocht, is zeker.
Tijdens de vorige editie van de Hanzefeesten hadden twee kunstenaressen uit Doesburg, Gigi Lameris en Angelique Bosman, een live painting act. Veel vrijwillige uren hebben de dames in het maken van het schilderij gestoken. De Stichting Doesburgse Hanzefeesten is blij met dit bijzondere schilders initiatief en wenst de gemeente veel plezier met het schilderij.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.