Home / Bronkhorst / Samenwerking Anne Flokstraschool en school De Lans beëindigd

Samenwerking Anne Flokstraschool en school De Lans beëindigd

BRUMMEN – Scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs de Anne Flokstraschool in Zutphen en School De Lans in Brummen werken niet langer samen. Het schoolbestuur van de Lans, Vrijescholen Athena (VS Athena) heeft besloten zelfstandig verder te gaan met de Lans, als vrije school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Hiermee komt een einde aan het onderzoek naar een intensieve samenwerking tussen beide scholen. De financiële gevolgen van de reorganisatie bleken voor VS Athena groter dan verwacht, waarop VS Athena besloot de samenwerking stop te zetten.

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.