Home / Regio / Diefstal campagneborden D66

Diefstal campagneborden D66

REGIO – Afgelopen weekend zijn de posters en sandwichborden van D66 in de gemeente Rheden weggehaald. Enkele posters hangen nog, maar de meesten zijn verwijderd en verdwenen. Onduidelijk is wie achter deze actie zitten. D66 betreurt de diefstal ten zeerste. Lijsttrekker Krista den Hertog: “Dit past niet bij de manier waarop partijen in onze gemeente campagne voeren. Wij zullen snel nieuwe borden plaatsen en zetten onze campagne gewoon voort”. D66 Rheden zal aangifte van de diefstal doen bij de politie.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.