Home / Loenen / Loenens bedrijventerrein Kieveen biedt mogelijkheden

Loenens bedrijventerrein Kieveen biedt mogelijkheden

LOENEN – Tijdens een algemeen overleg tussen Dorpsraad Loenen en wethouder Stukker van de gemeente Apeldoorn, werd ook over het industrieterrein Kieveen gesproken. Op dit moment komt er geen totale bestemmingsplanwijziging voor het hele terrein, omdat hiervoor een economische onderbouwing moet zijn voor het hele terrein. Op dit moment is dat financieel niet realistisch.

Echter, een ieder die zich op dit moment op het Kieveen wil vestigen kan zich melden bij de gemeente. Volgens wethouder Stukker zal de gemeente alle medewerking bieden om dit te realiseren. Dorpsraad Loenen ziet het ‘kraaltjes rijgen’ van bedrijven op en langs het Kieveen als een zeer positieve ontwikkeling. Op dit moment is er al een bedrijf, met ondersteuning van de gemeente, bezig met de voorbereiding.
“Mochten er vragen zijn over het Kieveen of bedrijven toch niet de gewenste medewerking van de gemeente krijgen, dan kunnen zij zich altijd melden bij de Dorpsraad. Wij zullen dan, waar mogelijk, ondersteuning bieden”, aldus voorzitter Reinder Groenhof.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.