Home / Eerbeek / VIP-middag bij Shoeby voor Cambridge-cliënten

VIP-middag bij Shoeby voor Cambridge-cliënten

EERBEEK / DUIVEN – Cliënten van Cambridge Weight Plan kunnen zondag naar een speciale VIP-middag bij Shoeby in Duiven. Een glaasje bubbels, hapjes en een persoonlijk stylingadvies, genieten van je nieuwe figuur en een nieuwe outfit. Er wachten de deelnemers onder meer een VIP-ontvangst op de rode loper, een gratis goodiebag, een modeshow en een stylingadvies. De Shoeby-winkel aan de Elshofpassage 32 in Duiven biedt bovendien een korting van 15% op de hele dames-, heren- en kidscollectie.
De VIP-middag komt tot stand in samenwerking met In je Sas gewichtscoaching, Pretty Perfect gewichtscoaching en Cambridge Arnhem-Eerbeek en duurt van 13.00 tot 17.30 uur. Meer informatie bij: Karin Liethof, 06-20692840; e-mail: karin@xl-s.nl.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.