Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Op de laatste clubavond van de Eerbeekse Schaakclub in februari, werden voor de onderlinge competitie zes partijen gespeeld, die als volgt eindigden. Wim Geurink – Hans Gerritsen 0-1, Paul van Berkum – Theo Heijerman 1-0, Jan Breij – Ed v.d. Griendt 1-0, Gerrit v.d. Spreng – Henk de Bruin speelden remise en dat gold ook voor de partij tussen Hil v.d. Burg en Marco Koetsier en Johan Put en Gerard Schut. Voor Rolf van Agtmaal was dit keer door een oneven aantal leden geen spelpartner.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.