Home / Velp / Terrasgasten pakken Roemeense dieven op in Velp

Terrasgasten pakken Roemeense dieven op in Velp

VELP – Zaterdagmiddag zijn op de Hoofdstraat twee mannen aangehouden, die kort daarvoor van een vrouw die op een terras zat te lunchen, de telefoon hadden gestolen. Het duo werd gepakt door oplettende andere bezoekers van het terras in Velp.

Een 54-jarige vrouw zat met een bekende te lunchen op een terras aan de Hoofdstraat. Plotseling kwamen twee mannen bij hun tafeltje staan die een krant op tafel legden. Ze wezen elkaar in een onherkenbare taal op een artikel in die krant. Even later haalden ze de krant weer van de tafel en liepen weg. De vrouwen hadden niets opvallends gemerkt, maar een zeer oplettende jongen vroeg aan de vrouw of ze haar telefoon nog had. Toen dat niet zo bleek te zijn, rende de jongen achter de mannen aan, hierbij gevolgd door meer gasten van het restaurant. Zij hielden de mannen vast tot de politie ter plaatse was. De mannen bleken inderdaad de telefoon gestolen te hebben.
Beide mannen, inwoners van Roemenië van 18 en 22 jaar oud, zijn aangehouden. Ze zijn op het politiebureau in verzekering gesteld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.