Home / Regio / Alaaf!

Alaaf!

REGIO – Onder werkelijk schitterende omstandigheden zijn dit weekend in onze regio de carnavals-optochten gehouden. De grootste stoet trok op zaterdag door Klarenbeek, maar ook in Giesbeek, Dieren, Eerbeek, Rheden en Velp viel op de zondagmiddag veel te genieten langs de kant van de weg. De zon maakte de kleuren nóg feller en werkte aanstekelijk voor de interactie tussen publiek en feestneuzen in de stoet. Terugkerende thema’s waren de afbraak van de zorg, de economische crises en de aanstaande verkiezingen voor de gemeenteraad. Maar het merendeel van de onderwerpen en uitmonsteringen was louter bedoeld om een lach op het gezicht te toveren en dat lukt prima.
Marc Pluim (Velp), Han Uenk (Dieren, Eerbeek en Rheden) en Wencel Maresch (Giesbeek) maakten de foto’s. Veel plezier bij het bekijken. Alaaf!
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.