Home / Dieren / Inschrijving Vael Ouwe 2014 gestart

Inschrijving Vael Ouwe 2014 gestart

DIEREN – Inschrijven voor de 38ste Vael Ouwe Toertocht voor toerfietsers op 14 juni is vanaf nu mogelijk via de website www.vaelouwe.nl. Men kan individueel of als (bedrijven)team inschrijven. Start en finish vinden plaats vanaf de Gazellefabriek aan de Wilhelminaweg in Dieren. De fietsroutes zijn bewegwijzerd maar ook beschikbaar als GPS op www.vaelouwe.nl. De toertocht leidt door de mooiste natuurgebieden van de Midden- en Zuid-Veluwe. De tochten van 50, 100 en 160 kilometer voeren over de Posbank bij Rheden, die voor iedere toerfietser een uitdaging is. De 160 kilometertocht is opgenomen in het Klimmers Brevet, www.klimmersbrevet.nl. De Vael Ouwe is dé klassieker onder de fietstoertochten en wordt jaarlijks georganiseerd door RTC de Veluwerijders en Koninklijke Gazelle in Dieren. Onderweg zijn er verzorgingspunten met gratis eten en drinken en op de routes rijden servicewagens, die pechvogels weer op de fiets helpen. De rijders starten vanaf 07.00 uur en moeten om 18.00 uur weer binnen zijn. Wie de tocht volbrengt, ontvangt een unieke Vael Ouwe medaille 2014. Bij voorinschrijving zijn deelnemers ervan verzekerd dat ze deze medaille bij de finish in ontvangst kunnen nemen. Bij daginschrijving is een beperkt aantal medailles op de dag beschikbaar. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 8 juni. Deelname kost bij voorinschrijving tussen de 4 en 10 euro, afhankelijk van de afstand en een eventueel lidmaatschap van de NFTU. Een euro is voor een goed doel. Dat is dit jaar de Vrienden van het Gelders Hof.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.