Home / Laag-Soeren / Leden Soerense schaatsclub tóch op het ijs

Leden Soerense schaatsclub tóch op het ijs

LAAG-SOEREN – Nu ze dit seizoen niet meer verwachten te kunnen schaatsen op hun natuurijsbaan in Laag-Soeren, heeft het bestuur van de IJsvereniging Laag-Soeren besloten toch een schaats-mogelijkheid voor haar leden te bieden. Op het kunstijs in Deventer.

De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid om één keer op de kunstijsbaan in Deventer te schaatsen, in de periode 8 maart tot en met 15 maart. (let op: 11 maart is de baan gesloten). Zie voor openingstijden: www.descheg.nl.

Op vertoon van en afgifte van de lidmaatschapskaart, kan op kosten van de ijsvereniging geschaatst worden. Op een gezinskaart zijn 2 toegangskaarten gratis en op een individuele lidmaatschapskaart 1 toegangskaart aan de kassa in Deventer te verkrijgen.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.