Home / Eerbeek / G-jeugdvoetbal bij Eerbeekse Boys

G-jeugdvoetbal bij Eerbeekse Boys

EERBEEK – SV Eerbeekse Boys wil starten met G-jeugdvoetbal voor jongens en meiden van tien tot en met zeventien jaar. Dit is bedoeld voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, die niet mee kunnen doen aan het reguliere voetbal.

Eerbeekse Boys ziet het als onderdeel van zijn maatschappelijke taak om ook voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking de voetbalsport toegankelijk te maken. In Eerbeek en omstreken is op dit moment geen mogelijkheid voor jongeren met een beperking om in verenigingsverband te voetballen. Daarom is een onderzoek gestart om te kijken of de Boys met G-jeugdvoetbal kunnen beginnen.
Op woensdag 5 maart is er van 13.00 tot 16.30 uur een gratis sportdag op het terrein van Eerbeekse Boys aan de Veldkantweg. Iedereen van tien tot zeventien jaar met een beperking mag meedoen. Aanmelden kan via peterklerks1@hotmail.com. Ouders zijn welkom om te komen kijken. Er zijn ook vrijwilligers nodig die de vereniging willen ondersteunen.
Nieuwe leden die zich daarna aanmelden bij de vereniging gaan trainen en oefenwedstrijden spelen. Bij genoeg aanmeldingen wordt vanaf september meegedaan aan de G-voetbalcompetitie van de KNVB.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.