Home / Bronkhorst / Winkels Brummen mogen elke zondag open

Winkels Brummen mogen elke zondag open

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen geeft winkeliers toestemming om op zondag hun zaak te openen. Dat werd donderdag unaniem besloten. Ondernemersverenigingen mogen zelf bepalen op welke zondagen hun winkels open zijn. Er is door de gemeenteraad gekozen voor een algehele vrijstelling voor zondagen tussen 10.00 en 20.00 uur. De ondernemersverenigingen gaan nu met hun achterband in gesprek om keuzes te maken over het gezamenlijk aanwijzen van de koopzondagen. Over een jaar wordt de nieuwe werkwijze geëvalueerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.