Home / Dieren / Schilderij steunt Boul’Animo

Schilderij steunt Boul’Animo

DIEREN – Eetcafé het Schilderij in Dieren heeft het team van Boul’Animo, dat meedoet aan het Nederlands Verenigingskampioenschap, van nieuwe kleding voorzien. Hiermee wil deze trouwe sponsor van de vereniging het team een extra steuntje in de rug geven voor dit prestigieuze evenement. Boul’Animo zette in de nieuwe outfit, dan ook het beste beentje voor tijdens de voorronden van afdeling-4 van de NJBB in Apeldoorn. Zij speelden de finale tegen EJBA uit Arnhem. Bij dit toernooi worden per wedstrijd 2 triplets en 3 doublets gespeeld. Beide verenigingen wisten een triplet te winnen. Het team van de coaches Cor Nootenboom en Cecile v.d. Mei won de eerste doublet, door een uitstekend spelende Nettie Lensink en Dennis Nootenboom. Jeroen van der Mei wist met een goed schot zijn partij met Herman Hamer in Dierens voordeel te beslissen, en stelde daarmee de winst veilig. Door dit resultaat is Boul’Animo voor de 2e keer in successie geplaatst voor de landelijke eindronden in Nieuwegein.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.