Home / Oosterhuizen / Geslaagd tien over rood biljarttoernooi

Geslaagd tien over rood biljarttoernooi

OOSTERHUIZEN – In het dorpshuis van Oosterhuizen is dit jaar voor de twintigste keer het jaarlijkse tien over rood biljarttoernooi gehouden. De finale was op vrijdag 21 februari. Het was als vanouds weer een gezellig toernooi met veel deelnemers. Verdeeld over de avonden van de voorrondes deden er 165 biljartes mee. Op de vrijdagavond was de finale met 40 deelnemers. Na een spannende avond stonden er tien biljartes in de finale. Evert Buitenhuis wist te winnen van Paul Roosenboom. Zaterdag werd er een toernooi gehouden voor de sponsors van het toernooi. Daar wist Erna Ketel van Evert Buitenhuis te winnen.
De uitslag is.

 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.