Home / Dieren / Maaltijdspecialist De Keulse Pot brengt gemak

Maaltijdspecialist De Keulse Pot brengt gemak

DIEREN – Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat grill- en maaltijdenwinkel De Keulse Pot in Dieren opende. Het bleek een succes. Het is het perfecte adres voor een compleet assortiment maaltijden, grillproducten, soepen, broodjes, salade , rauwkosten, toetjes en streekproducten, waaronder heerlijke jamsoorten, vruchtendranken en wijnen.

Iets te vieren? De Keulse Pot verzorgt en bezorgt graag de hapjes en salade-schotels bij u thuis. Ook verzorgen zij allerlei buffetten, zoals een lekker stamppotbuffet, schnitzelbuffet, buffet Indiasa, beenhambuffet, Dierense grill of borrelbuffet, Hollands buffet etc. Deze buffetten worden warm aangeleverd bij u op locatie en zijn van alle gemakken voorzien, zoals borden, bestek, servetten, opscheplepels en tangen. Ook voor een barbecue, fondue of gourmet of een steengrillparty kunt u prima aan de Wilhelminaweg in Dieren terecht!
De Keulse Pot beschikt ook over een unieke maaltijd bezorg-service voor zowel tijdelijke als permanente behoeften. “Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid, zonder extra toevoeging van zout. De maaltijden kunnen zuurstofarm verpakt worden, waardoor ze een week houdbaar zijn in de koelkast. Uiteraard kunnen onze maaltijden ten alle tijden worden ingevroren. Onze winkel is afgestemd op alle doelgroepen zowel van jong tot oud, van één en meer persoons-huishoudens”, aldus het bedrijf.
De Keulse Pot beschikt over een assortiment maaltijden met voor elk wat wils, van stamppotten tot ovenschotels, lasagne, bami, nasi, rijst met allerlei heerlijke kipschotels, stoofschotels, etc. erbij, die het geheel compleet maken. Ook verzorgen ze broodjes en maaltijden voor onder andere overwerk bij bedrijven, lunches, etc.

Bijna is mogelijk en het verzorgingsgebied bestrijkt de Gemeente Rheden en verder Doesburg, Angerlo, Wehl, Didam, Zevenaar en Duiven. U kunt in onze winkel terecht van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Wilhelminaweg 60, Dieren. Tel.: 0313-414055; www.dekeulsepot.eu en op Twitter via @dekeulsepot.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.