Home / Rheden / Nieuwe hoofdsponsor Worth Rheden

Nieuwe hoofdsponsor Worth Rheden

RHEDEN – Voetbalvereniging Worth Rheden heeft nieuwe hoofdsponsors voor de komende drie jaar aan zich gebonden. Het zijn Hein Jansen Totaalbouw en Gejamont uit Rheden. Hiermee toont de vereniging aan dat er vaart zit in de organisatie en dat men hoopt nog veel mooie zaken te kunnen ontplooien in de toekomst. Naast de hoofdsponsors zijn er ook een aantal bedrijven die de vereniging een warm hart toedragen zodat men door kan groeien en sommige uitgestelde werkzaamheden kan verwezenlijken.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.