Home / Rheden / Vakantiehotel de Valkenberg zoekt vrijwilligers

Vakantiehotel de Valkenberg zoekt vrijwilligers

RHEDEN – Vakantiehotel De Valkenberg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers uit de omgeving die wekelijks een dagdeel willen besteden aan het reilen en zeilen van het hotel. Het gaat om taken als chaufferen met de rolstoelbus, met gasten zwemmen in het therapeutische bad of meehelpen aan het onderhoud van de (uitgestrekte) tuinen.

Stichting De Valkenberg met Vakantiehotel De Valkenberg en De Paardestal verzorgen ‘een onvergetelijke en volledig verzorgde vakantie waarbij de zorg goed geregeld is” voor mensen met een handicap of chronische ziekte; mensen die, omdat ze (veel en/ of specialistische) zorg nodig hebben, niet zomaar ergens op vakantie kunnen. De gasten mogen een week genieten van de prachtige omgeving aan de Veluwezoom, van de aangeboden activiteiten en vooral van de zorg en aandacht van de vele vrijwilligers. Beroepskrachten maken samen met de vele vrijwilligers deze vakantieweken mogelijk. De reacties van de gasten zijn zonder uitzondering vol lof: “Op deze geweldige week kan ik een jaar op teren!” De waardering voor de vrijwilligers dan ook is enorm.

Kijk voor een eerste kennismaking op de website: www.stichtingdevalkenberg.nl. Voor meer informatie kan men bellen met Ingrid Jansen, locatie manager van de Valkenberg, op nummer 026 4951500.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.