Home / Bronkhorst / Krav Maga Evenement

Krav Maga Evenement

BRUMMEN – Shaolin Kungfu Brummen hield onlangs een event Krav Maga in Rhienderoord. 40 Deelnemers uit Brummen en omgeving volgden een training van twee uur onder leiding van Harold van der Rijst van het Apeldoorns Centrum voor Sociale Weerbaarheid en Veiligheid. Deelname was gratis en de reacties waren enorm positief. De deelnemers waren in de leeftijd van zeven tot vijftig jaar.
Krav Maga is een realistische zelfverdedigingssysteem welke in Israël is ontwikkeld. De technieken werken vanuit het menselijk reflex en zijn makkelijk aan te leren. Dit systeem wordt daarom ook veel onderwezen bij politie, defensie en particuliere beveiliging.
Shaolin Kungfu Brummen organiseert jaarlijks een aantal vechtsportevenementen. Deze evenementen zijn voor leden maar ook voor niet-leden die graag eens kennis willen maken met een bepaalde sport, stijl of systeem uit de martial arts. Het doel is het promoten van vechtsystemen in de regio. Verzoeken van bepaalde vechtkunsten of een proefles Shaolin Kungfu kunnen aangevraagd worden via de website www.chinakungfu.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.