Home / Doesburg / Kampioenen van Unitas

Kampioenen van Unitas

DOESBURG –In sporthal Beumerskamp hebben de finale clubkampioenschappen plaatsgevonden van gymnastiekvereniging Unitas. De wedstrijd begon zaterdag om 10.00 uur met de recreanten. Er werd geturnd op lange mat, balk, brug, sprong, en ringen. Vanaf de tribune werden de gymnasten flink aangemoedigd en kregen ze na de wedstrijd een staande ovatie. Om 12.30 uur waren de meisjes van gym+ en selectie aan de beurt. Tijdens de prijsuitreiking kregen Michelle (recreanten meisjes), Jozua (jongens), Marjam (gym+ groep) en Amy (selectie groep) te horen dat zij clubkampioen 2014 waren geworden. Complete uitslagen zijn te vinden op de website van gymnastiekvereniging Unitas.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.