Home / Doesburg / CDA Doesburg opent verkiezingswinkel

CDA Doesburg opent verkiezingswinkel

DOESBURG – Het CDA Doesburg opent zaterdag om 10.30 uur feestelijk haar verkiezingswinkel, in een pand aan de Kerkstraat 24A in Doesburg. De winkel is open voor een gezellig bakje koffie of thee, een CDA-koekje, een gesprek over de toekomst van Doesburg of om even te sparren over bijvoorbeeld het verkiezingsprogramma. De locale christendemocraten hopen zo nog meer zichtbaar en benaderbaar te zijn. Het CDA wil niet alleen jongeren actiever betrekken bij de politiek, maar ze ook beter zichtbaar maken. Op de culturele zondagmiddag van 2 maart, geeft daarom ook jong Doesburgs talent en harpiste Eva Peet een gratis concert in de verkiezingswinkel. Aanvang 13.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.