Home / Rheden / Inloopochtenden in Willem de Zwijger

Inloopochtenden in Willem de Zwijger

RHEDEN – Het Dorpshuis Rheden Willem de Zwijger gaat een al langer levende wens vervullen. Vanaf 5 maart is er iedere woensdag tussen 10.00 en 11.30 uur inloop iedereen die het leuk vindt om in een gezellige en ontspannen sfeer contact met elkaar te hebben.

Uit allerlei signalen is gebleken dat mensen het plezierig zouden vinden om vrij binnen te kunnen lopen, een kopje koffie te drinken en van gedachten te wisselen over van alles en nog wat. Bezoekers kunnen tijdens de inloop vrienden en kennissen ontmoeten, maar ook mensen die je anders niet zo gemakkelijk tegen het lijf loopt. Je kunt er een vraag stellen wanneer je even niet weet hoe iets aan te pakken, maar ook gewoon binnenlopen voor een praatje.
De heren Wim van Giessen en Wim Vermeer, beiden bekend in het dorp, zullen de deuren open zetten en iedereen welkom heten. Zij hebben ervaring met zo’n inloop en kennen het dorp en veel inwoners goed. Zij verwachten dat veel Rhedenaren er plezier aan zullen beleven. Koffie staat klaar, voor wie even geen zin heeft om te praten, liggen er een krant, tijdschriften en boeken of is er gelegenheid een spelletje te doen.
In het Dorpshuis zijn verschillende ruimten beschikbaar, voor kleinere en grotere groepen. Dat komt goed uit, want ruimtegebrek hoeft er daardoor niet te zijn en ook is het niet nodig om met weinigen in een te grote zaal te zitten. Kortom, er is altijd passende ruimte om een gemoedelijke sfeer te scheppen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.