Home / Klarenbeek / Kinderen BSO verzorgen high tea

Kinderen BSO verzorgen high tea

KLARENBEEK – Kleurrijke etagères, lekkere sandwiches, heerlijke zoetigheden… Met dit alles verrasten de kinderen van BSO De Koperwiek (buiten schoolse opvang van basisschool De Kopermolen) de genodigden van de Zonnebloem afdeling Klarenbeek. De dorps-contactpersonen uit Klarenbeek, die graag groepen met elkaar in verbinding willen brengen, benaderden enige tijd geleden zowel Kinderopvang OOK, waar BSO De Koperwiek onderdeel van uit maakt, als ook de Zonnebloem met de vraag of zij er iets in zagen om jong en oud samen te brengen in gezamenlijke activiteiten. De medewerkers van BSO reageerden enthousiast en diverse ideeën borrelden op. Het organiseren van een high tea voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking uit Klarenbeek werd als eerste op het programma gezet.
De kinderen gingen aan de slag om vrolijke uitnodigingen te maken en de vrijwilligers van de Zonnebloem togen hiermee naar een geselecteerde groep mensen. In de hal van De Kopermolen stond al het lekkers voor de mensen klaar. Door de kinderen zorgvuldig klaargemaakte lekkernijen op zelf gemaakte etagères in vrolijke kleuren sierden de tafels. Antonia en Ilse, de enthousiaste BSO leidsters, verwelkomden samen met de kinderen de gasten. Het werd een gezellige middag waarin de kinderen en de Zonnebloemers niet alleen samen de lekkernijen op aten, maar ook samen de nu nog steeds bekende liedjes van vroeger zongen.
De dorpscontactpersonen en de BSO medewerkers zijn dan ook al weer aan het broeden op nieuwe activiteiten die zij kunnen organiseren voor ouderen en mensen met een beperking in Klarenbeek. Ook met het doel de kinderen te laten zien dat het heel normaal en leuk is om klaar te staan voor anderen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.