Home / Dieren / Dierens Mannekoor naar Ede

Dierens Mannekoor naar Ede

DIEREN – Het Dierens Mannenkoor trekt er op uit. Ze geeft samen met het Edes Orkest een concert in Ede. Dit symfonisch Blaasorkest heeft op 2 november haar medewerking verleend aan het Jubileumconcert van het Mannenkoor in Dieren en deze samenwerking is zo goed bevallen, dat het Mannenkoor nu in Ede is uitgenodigd. Op zaterdag 1 maart geeft het Edes Orkest i.s.m. het Dierens Mannenkoor en soliste Jacqueline Bosch een concert in Ede. Het programma is romantisch, maar verder ook heel divers. Plaats van samenkomst is de Taborkerk aan de Prinsessenlaan in Ede. De aanvang is om 20.15 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.