Home / Drempt / Bajes Bonje

Bajes Bonje

DREMPT – Bajes Bonje was de titel van het blijspel dat de toneelgroep Zanglust voor het voetlicht bracht in het nieuwe Kulturhus in Drempt. Zoals verwacht, was de zaal twee avonden geheel uitverkocht. Het leuke is wel dat de groep al zo’n goede faam heeft, dat de mensen er anderhalf uur rijden voor over hebben om het stuk te zien.

Ditmaal speelt het zich af op een politiebureau en dan met name de cel. Vier mensen die elkaar niet kennen werden gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. De zeer uit eenlopende types maakten er dan ook weer een dolle boel van. Natuurlijk was er een zeer tirannieke directrice en de cipiers waren een beetje raar, zodat alles in het honderd dreigde te lopen. Een louche advocaat kwam ook om de gevangenen te bevrijden, maar dat ging toch niet zo makkelijk. Toen er dan ook nog eens een gestoorde patiënt uit een gekkenhuis bij kwam, was de hilariteit enorm. Uiteindelijk kwam alles toch weer goed… – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.