Home / Velp / Bouwfonds verkoopt laatste appartementen in Velperbroek

Bouwfonds verkoopt laatste appartementen in Velperbroek

VELP – Bouwfonds Ontwikkeling en een particuliere belegger tekenden dinsdag een koopovereenkomst voor twintig appartementen in het woon-winkelcentrum Velperbroek te Velp. Het plan omvat in totaal 106 appartementen en 4.800m2 winkelruimte. De overige appartementen, die vorig jaar werden opgeleverd, zijn eerder verkocht aan een institutionele belegger en particulieren.

De twintig appartementen die nu verkocht zijn, werden door Bouwfonds Ontwikkeling tijdelijk in eigen beheer verhuurd. Het betreffen middeldure huurappartementen met een maandhuur tussen 700 en 800 euro. Henri Schimmel, Ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: “Met deze verkoop zijn alle onderdelen in het project Velperbroek verkocht. Doordat wij deze laatste appartementen enige tijd als Bouwfonds Ontwikkeling hebben verhuurd, ontstond een voor beleggers interessanter product met een beter risicorendement. Het is goed om te constateren dat er ook bij kleine en middelgrote particuliere beleggers een toenemende interesse is voor het beleggen in woningvastgoed in dit huursegment, ook buiten de Randstad.”

 

Bouwfonds Ontwikkeling is een ontwikkelaar van integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten. Het bedrijf is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van Rabobank. In Nederland is Bouwfonds al jarenlang marktleider op binnenstedelijke en uitleglocaties en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit van ons land. Sinds 1946 heeft Bouwfonds meer dan 285.000 woningen gerealiseerd. Onder de naam Bouwfonds Property Development is sinds 1993 ook internationaal een sterke positie opgebouwd, met een plaats in de top-3 van woningontwikkelaars in Duitsland en in de top-10 in Frankrijk.

Kijk voor meer informatie op www.bouwfonds.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.