Home / Hall / Feest bij jubilerend Brouwer Keukens

Feest bij jubilerend Brouwer Keukens

HALL – Het bekende bedrijf in bouwmaterialen bestaat al zo’n negentig jaar. De afdeling keukens kent bij Brouwer een minder lange historie, maar viert komend weekend al wel weer het 25-jarig bestaan. “We verkochten ook voor die tijd al wel eens een keukenblokje of zo”, vertelt eigenaar Wim Brouwer. “Maar 25 jaar geleden hebben we de grote showroom gebouwd en zijn we ons verder gaan specialiseren in keukens.”

Om het 25-jarig bestaan van Brouwer Keukens te vieren, wordt zaterdag open huis gehouden. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er onder meer diverse demonstraties en aanbiedingen. ‘Johan de BBQ-man’ geeft kookdemo’s en koks tonen wat de mogelijkheden zijn met de verschillende apparatuur. Verder is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid eens binnen te lopen en een kijkje te nemen in de showroom van het bedrijf aan het Apeldoorns Kanaal.

Brouwer Keukens staat voor kwaliteit. Wim Brouwer en Henry Leeflang leggen uit: “Wij willen een compleet pakket aanbieden. Goede kwaliteit keukens en apparatuur en duidelijke afspraken. Mensen die bij ons een offerte vragen, weten waar ze aan toe zijn als ze die krijgen. Verder willen we klanten zo veel mogelijk steunen bij de uitvoering. Wij kunnen desgewenst de hele klus aannemen. Dus ook zorgen voor het slopen, afvoeren van de oude keuken, het tegelwerk, het leidingwerk verzorgen en noem maar op. De klant heeft dan één aanspreekpunt en wij regelen dat alles keurig wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor een stuk ontzorging bij de klant en er kan gewerkt worden met een strakke planning.”
Maar Brouwer Keukens gaat verder. “Wie bij ons een keuken koopt en vanwege de plaatsing een aantal dagen niet kan koken, krijgt van ons gratis maaltijdservice. We willen het de klant gewoon zo makkelijk mogelijk maken. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en planning en geen rompslomp met verschillende bedrijven.”

Een nieuwe service is de aanbieding ‘Een strakke keuken voor slechts € 25,-‘ Wim Brouwer legt uit: “Dan komt een monteur van ons langs om stroef lopende keukenlaadjes en scheefhangende deurtjes weer goed af te stellen. Staat alles er weer mooi fris bij. En moeten er dingen vervangen worden, dan krijgt de klant daar een advies over.”
Het is kenmerkend voor de aanpak en service van Brouwer Keukens. “Wij doen niet mee aan de gekte en prijzenslag. Klanten kunnen bij ons rekenen op scherpe prijzen, maar behouden ook al hun rechten op gedegen service, advies en nazorg. Daarmee onderscheiden we ons al jaren.”

Brouwer Keukens, Voorstondensestraat 34 Hall, tel: 0313-659005 – www.brouwer-eerbeek.nl

Foto:
Het team van Brouwer Keukens staat voor service, vakmanschap en kwaliteit – foto: Wencel Maresch

 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.