Home / Doesburg / Zes medailles voor Doesburg

Zes medailles voor Doesburg

DOESBURG / VEENENDAAL – Onlangs werden de Gelderse Lange Afstanden Kampioenschappen gehouden in Zwembad de Vallei in Veenendaal. Door Doesburgse zwemsters werden in totaal zes medailles binnengehaald: vijf maal goud en eenmaal brons.

Lynn Kamphuis haalde in de categorie meisjes jeugd twee drie keer goud, op de 400, 800 en 1500 meter vrije slag. Marleen Ankersmit (foto) haalde in de categorie meisjes junioren drie tweemaal goud, op de 400 en 800 meter vrije slag. Yentle Muller haalde in de categorie meisjes junioren één de bronzen medaille op de 400 meter vrije slag.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.