Home / Hoenderloo / Essent schenkt gereedschap aan NP De Hoge Veluwe

Essent schenkt gereedschap aan NP De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Onlangs ontving Het Nationale Park De Hoge Veluwe ruim 120 stuks gereedschap van Essent. Het Park heeft de schenking te danken aan haar nauwe relatie met het energiebedrijf dat deelneemt aan het Hoge Veluwe Fonds.

Met de gelden uit het Hoge Veluwe Fonds financiert het Park nieuwe investeringen, zoals recentelijk het herstel van de natte natuur. Het Park is bijzonder blij met de boren en zagen die het ontving. “Naast onze eigen medewerkers die veel met gereedschap werken, hebben we zo’n 300 actieve vrijwilligers van De Vereniging van Vrienden van De Hoge Veluwe. Zij houden zich onder andere bezig met het onderhouden van het terrein, de wildobservatieposten en het maken van nestkasten. Zij kunnen het gereedschap van Essent goed gebruiken”, vertelt Edgar Voogt, plaatsvervangend hoofd Bedrijfsvoering.

Foto: Edgar Voogt nam maandag 24 februari het geschonken gereedschap van Essent in ontvangst.

 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.