Home / Velp / Inzameling goederen Bazar voor Velpse Grote Kerk

Inzameling goederen Bazar voor Velpse Grote Kerk

VELP – In de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp wordt op woensdag 9 april weer een bazaar gehouden. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang, maar er is nog genoeg ruimte om spulletjes in te leveren. Zo wordt de inzameling van boeken geregeld door de heer Peter Schroeder (Kerkallee 82e, tel. 026-3622542). Wie andere goederen beschikbaar wil stellen, kan contact opnemen met mevrouw Corry Venneman via tel. 026-3635091. De opbrengst van de markt is bestemd voor het maken van twee gebrandschilderde bevrijdingsramen, ter herinnering aan de bevrijding van het dorp Velp in 1945.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.