Home / Doesburg / Only for Men voortaan open als de man kan!

Only for Men voortaan open als de man kan!

DOESBURG – Only for Men in Doesburg gaat zijn openingstijden binnenkort drastisch aanpassen. In de stille ochtenduren zal de vestiging gesloten blijven, terwijl de man er na werktijd én in het weekend juist langer terecht zal kunnen. Met deze forse en opmerkelijke verschuiving in de openingstijden, reageert Only for Men op een duidelijke behoefte vanuit de markt. De nieuwe openingstijden zullen vanaf 1 maart van kracht zijn.

Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal. Uit onderzoek is gebleken dat één van die wensen betrekking heeft op de openingstijden van de winkels. De standaard openingstijden voldoen kennelijk niet meer voor de moderne man, en daarmee ook niet voor Only for Men. Daarom komt Only for Men nu met deze revolutionaire aanpassing. Een aanpassing die overigens wordt doorgevoerd in alle vestigingen in Nederland.

Tot nu toe is het in de detailhandel vrij gebruikelijk dat de klant zich aanpast aan de openingstijden die de detaillist vaststelt. Volgens Only for Men moet die gedachte radicaal worden losgelaten. Uitgangspunt voor de nieuwe openingstijden van Only for Men is dan ook dat een winkel open moet zijn als de klant vrij is en tijd heeft om te winkelen – dus wanneer het de klant het beste uitkomt: overdag, ’s avonds of in het weekend. Only for Men noemt dat ‘slimme openingstijden’, omdat de klant zich juist op die momenten het meest op zijn gemak voelt, waardoor hij zich ontspannen kan oriënteren en laten adviseren.

Een en ander betekent dat de winkel in Doesburg gesloten blijft tijdens de traditioneel stille uren in de ochtend en iets later open zal gaan. Daar staat tegenover dat de deuren langer open blijven op de avonden en zondagen. Zo tracht Only for Men zich maximaal aan te passen aan de behoeften van de moderne man. De nieuwe openingstijden van Only for Men in Doesburg zijn als volgt: maandag en dinsdag van 13.00 tot 18.00 uur; woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De winkel is voortaan ook iedere zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.