Home / Eerbeek / Senioren bijten spits af

Senioren bijten spits af

EERBEEK – Zaterdagmiddag vond het 55 + carnaval plaats in residentie Spoorzicht. Ruim 150 mensen kwamen naar dit geweldige feest, georganiseerd door de Dwarsliggers en Tommy ter Hove van Spoorzicht. Al vroeg kwam men binnen om een goed plekje te vinden. Voor mensen die slecht ter been waren was vervoer geregeld.

Om 14.11 uur begon het feest met de opening door President Jan en de binnenkomst van de Hoogheden en alle andere geüniformeerden van de Dwarsliggers. Na het zingen van het lijflied, die door velen werd meegezongen, kon het feest beginnen.

De seniorencommissie had gezorgd voor een gevarieerd programma. Met diverse optredens van eigen artiesten en de 3 dansgardes werd het één groot feest in Spoorzicht. Tussen de optredens door werd er volop polonaise gelopen of gewoon een dansje gemaakt. Zanger Matthias Woerdman uit Apeldoorn kreeg met bekende Nederlandstalige nummers de zaal helemaal mee.

Er was die middag een verloting, waarbij er echt voor iedereen een prijs was.Voor de best verklede vijfenvijftigplusser was er een prijs en de 1e prijs ging naar Mary Rabelink (Pierrot) en de 2e prijs was voor Tinus Tabor als Scream.
Carnavalsvereniging De Dwarsliggers heeft de hele middag gezorgd voor de bediening en alle gasten werden belangeloos voorzien van hapjes en drankjes.
Al met al een zeer geslaagde middag voor alle gasten, maar ook de Dwarsliggers kunnen voldaan terug kijken, met daarbij een speciaal dankwoord aan Tommy ter Hove van Spoorzicht, die dit allemaal weer mogelijk heeft gemaakt.

Voor meer foto’s kunt u terecht op onze website www.cvdedwarsliggers.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.