Home / Doesburg / Burgemeester Luesink gedeeltelijk uit de running

Burgemeester Luesink gedeeltelijk uit de running

DOESBURG – Vorige week is bij burgemeester Kees Luesink darmkanker geconstateerd. Helaas is er ook sprake van uitzaaiingen in de lever. Dit komt onverwacht en plotseling. Er volgen nu diverse onderzoeken en eventuele behandelingen.
In overleg met de Commissaris van de Koning en het college van B en W worden voorlopig de taken van de burgemeester opgevangen door de wethouders, voor zover het voor burgemeester Luesink zelf niet mogelijk is om deze te verrichten.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.