Home / Velp / Hart van Velp bestaat vijf jaar

Hart van Velp bestaat vijf jaar

VELP –Hart van Velp bestaat 28 februari vijf jaar. Op deze dag gaan medewerkers en cliënten de straat op met een hele grote hart paraplu om iedereen te laten weten dat ze vijf jaar bestaan. Er komt een speciale gast muziek maken, klanten krijgen een hartelijke attentie en voor iedereen is er een drankje.
Hart van Velp is een cadeauwinkel en dagbesteding voor mensen met een beperking. De cliënten helpen in de winkel met cadeaus inpakken, klanten te woord staan, met de kassa werken, de winkel netjes houden, decoraties maken en nog veel meer. Door de kleinschaligheid voelen cliënten zich op hun gemak.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.