Home / Empe / Elzemiek Aalpoel van de Oortveldruiters Voorster Kampioen pony’s

Elzemiek Aalpoel van de Oortveldruiters Voorster Kampioen pony’s

EMPE – Zondag 23 februari was de ontknoping van de Voorster Kampioenschappen.
Elzemiek Aalpoel werd met Elena Doreen bij de pony’s Voorster Kampioen. De combinatie werd reserve kampioen dressuur klasse L en kampioen springen klasse B. Samen was dit goed voor het kampioenschap van de Gemeente Voorst.
Er vielen nog meer leden van de Oortveldruiters in de prijzen.
Dressuur klasse BB alle categorieën, kampioen Jikke Verwaayen met Mike, 5e werd Kelvin Derks met Lady Elegance. Dressuur klasse B alle cat. een 2e prijs en reserve kampioen Kaylee Propitius met Golden Melanie. Dressuur klasse L alle cat. een 3e prijs voor Lieke Pasman met Djarro, op de 2e plaats en reserve kampioen Elzemiek Aalpoel met Elena Doreen. Dressuur klasse M alle cat. kampioen Daniek Boogman met Tiffenie.
Springen klasse BB alle cat. kampioen Kelvin Derks met Daphne, klasse B alle cat. kampioen Elzemiek Aalpoel met Elena Doreen, springen klasse L alle cat. kampioen Eveline Hoogstad met Kimlight en de 2e prijs en reserve kampioen Jacquelien Boesveld met Candy.
Bij de paarden was het reserve kampioenschap klasse L dressuur voor Miluska Bruntink met Toscane, Bianca Smies werd met Urban reserve kampioen klasse M dressuur en Lisa Sanders werd met Jamilia reserve kampioen springen klasse B.
Alle kampioenen kregen een mooie deken en voor de Voorster kampioen was nog een extra prijs weggelegd.

 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.