Home / Loenen / Weer successen voor de Loenermarkruiters op Regio Kampioenschappen paarden

Weer successen voor de Loenermarkruiters op Regio Kampioenschappen paarden

LOENEN – Nadat de ponyruiters van de Loenermarkruiters vorig weekend al hun beste beentjes voor gezet hadden tijdens de Regio Kampioenschappen dressuur voor pony’s, was het weekend van 22 februari de beurt aan de paarden.
Voor de Loenermarkruiters kwam Simone van Oorspronk met twee paarden aan de start. Simone, kort voor de Kampioenschappen nog enige weken uit de running door een blessure, was gelukkig net op tijd hersteld om haar paarden goed voor te stellen aan de jury. De resultaten waren dan ook uitstekend. Met haar paard Estee wist zij het reserve kampioenschap in de L1 dressuur te bemachtigen. Met haar paard Chelstar veroverde zij een 5 plek in de M2 dressuur. Hiermee staat zij reserve voor het Nederlands Kampioenschap dat op 8 maart in Ermelo gereden wordt. Een uitstekend resultaat voor deze Loenermarkruiter dus !
Ellen Treep, succesvol instructrice van de club, wist in de hoogste klasse dressuur, de Z2, het reserve kampioenschap te behalen. Met een goede 1e proef en een uitmuntende Kür op muziek, wist zij 22 andere deelnemers royaal voor te blijven. In de L2 dressuur kon zij na een prima proef, het kampioenslint ophalen. Door deze resultaten plaatste zij zich met beide paarden voor het Nederlands Kampioenschap.
De Nederlandse Kampioenschappen voor de paarden worden op 8 maart in Ermelo verreden. Een week later zullen op 15 maart de ponyruiters hun opwachting maken.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.