Home / Bronkhorst / Successen voor de IJsselruiters

Successen voor de IJsselruiters

BRUMMEN – Afgelopen twee weekenden zijn de kampioenschappen van Gelderland/Flevoland gehouden op verschillende locaties in Gelderland. Van de IJsselruiters uit Brummen zijn 10 ponyleden en 6 paardenleden gestart met mooie resultaten en 3 startbewijzen voor de Nederlandse kampioenschappen!
In het eerste weekend vielen maar liefst 4 leden in de prijzen. Aniek Breukink was met haar pony Winnie gestart in de klasse B dressuur en met 202 en 193 punten van beide jury’s werd haar prestatie beloond met een 4e prijs. Daphne Lindenschot reed in het M1 dressuur met haar pony Cicero op eigen terrein en met 187 en 203 punten behaalde ook zij een 4e prijs. Omdat zij op haar verjaardag moest starten werd zij na haar proef door familie en fans toegezongen.
In de klasse M2 dressuur reed Fleur Eijerkamp met Cilo’s Coco een nette proef die met 185 en 183 punten ook goed was voor een 4e plaats. Zij wist hiermee tevens een startbewijs te bemachtigen voor de Nederlandse kampioenschappen die in maart worden gehouden in Ermelo.
Bij het springen voor de paarden viel Florianne Heijting in de prijzen met haar paard Colorado. Zij was gestart in de klasse L en na 2 foutloze rondes gesprongen te hebben mocht zij door naar de barrage die zij ook foutloos wist te beëindigen. Uiteindelijk leverde dit haar de 5e prijs op en tevens een startbewijs voor de Nederlandse kampioenschappen.
Het tweede weekend leverde ook prijzen op voor 2 leden van de vereniging. Jonah Prophet was met haar pony Misty gestart in de klasse B springen. Jonah reed een foutloos parcours en mocht door naar de barrage. Ook in de barrage wist zij foutloos te blijven en voor de rijstijl kreeg zij 75,5 punten. Dit leverde haar uiteindelijk de 2e prijs op in deze rubriek.
Lisanne de Nederlanden was met haar paard Blom’s Bosley gestart in de klasse Z2 dressuur. Ook zij reed een mooie proef die beloond werd met 215 en 229 punten. Met het percentage van 65,29% was zij 6e geworden en dit was voldoende om in de finale met de kür op muziek te mogen starten. In de kür wist zij zich nog te verbeteren en met een totaal score van 66,27% eindigde zij op de 5e plaats. Deze plaatsing was voldoende om ook op de Nederlandse kampioenschappen te mogen starten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.