Home / Ellecom / Wielrenner ernstig gewond

Wielrenner ernstig gewond

ELLECOM – Bij een ongeval op de Ellecomsedijk tussen Ellecom en Doesburg, is zondagmorgen rond 11.00 uur een wielrenner ernstig gewond geraakt. Waarschijnlijk door een slingerbeweging is de coureur uit koers geraakt en over de kop geslagen. Door de ernst van de verwondingen was in eerste instantie de traumahelikopter opgeroepen, maar het slachtoffer is uiteindelijk toch met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Op dit fietspad komen fietsers elkaar tegemoet. Of dit mede oorzaak van het ongeval is, wordt door de politie onderzocht. Zowel de racefietsers die getuigen waren van het ongeval als ook een passerende automobilist, hebben een verklaring afgelegd – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.